Американската актриса седеше няколко реда зад принца по време на откриването на Invictus Games

Британският принц Хари откри в събота третите Invictus Games – игри за ранени и инвалидизирани войници, и за пръв път се появи публично с приятелката си Мегън Маркъл, предаде БГНЕС.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Облечената с кафяво кожено яке, американската актриса седеше няколко реда зад принца, който участва в церемонията по откриването заедно с първата дама на САЩ Мелания Тръмп.

КОЯ Е МЕГАН МАРКЪЛ - ГАЛЕРИЯ

„Игрите Invictus са единствен по рода си и внушителен начин да бъде отдадена почит към онези, които са пожертвали толкова много за страната си”, каза канадският премиер Джъстин Трюдо.

Принц Хари и Мелания Тръмп, облечена в кариран костюм, размениха няколко думи по време на събитието и позираха за снимка, преди принцът да раздаде първите медали от състезанието по майсторско шофиране.

Принц Хари отведе Меган Маркъл на пътешествие в Африка

Принцът, облечен в син блейзър и бежов панталон, прекара известно време със спортистите, след като посети център за наркомании и психично здраве в Торонто, където преди 26 години е гостувала и покойната му майка принцеса Даяна.

Почитатели на Хари и представители на медиите с нетърпение очакваха първата официална публична поява на принца и Маркъл, откакто този месец 36-годишната актриса призна в интервю за сп. „Венити феър”, че двамата са „влюбени”.

Принц Хари и Меган Маркъл на поло мач

По програма внукът на кралица Елизабет ще отседне в дома на Маркъл в Торонто през 8-те дни на Игрите.

В словото си принцът каза, че тези игри „не само помагат на ветераните да се възстановят от психическите и физическите си рани, но вдъхновяват хората да следват в своя живот техния пример на устойчивост, оптимизъм и служба”.

Принц Хари и Меган Маркъл на сватба в Ямайка

След предишните Игри в Орландо, щата Флорида, третата спортна проява събра над 550 ранени войници и ветерани от 17 държави.

Първите Invictus Games, на основата на параолимпийските игри, се проведоха през септември 2014 в Лондон. Те бяха организирани от принц Хари, който служеше в британската армия и беше на мисия в Афганистан.

Папараци хванаха принц Хари и Меган Маркъл в момент на нежност (СНИМКИ)

Принц Хари запозна приятелката си с Кейт Мидълтън

Канадските поп изпълнителки Sarah McLachlan (Сара Маклаклан) и Alessia Cara (Алесия Кара) и британското сопрано Laura Wright (Лора Райт) пяха на откриването, а американският рок музикант Брус Спрингстийн ще участва в церемонията по закриването на 30 септември, редом с канадеца Брайън Адамс и представителя на Квебек Coeur de Pirate (Кьор дю пират).

ДАМИТЕ НА СЪРЦЕТО НА ПРИНЦ ХАРИ – ГАЛЕРИЯ 

ПРИНЦ ХАРИ ВЪРТИ СДЕЛКИ ЗА МИЛИОНИ- ГАЛЕРИЯ

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.