Властите в САЩ и Великобритания започнаха отделни разследвания

Холивудският продуцент и магнат Харви Уайнстийн, обвинен в изнасилвания и сексуални посегателства, е бил предварително осъден от съдници и отмъстители, без да дочака справедлив процес, счита американският режисьор Оливър Стоун, цитиран от Франс прес.

По думите на Стоун Холивуд гъмжи от "истории на ужасите", но трябва да се прави разлика между установените пред съда факти и разказаните истории, уточнява БТА. 

Съпругата на продуцента-прелюбодеец - красива и секси (ГАЛЕРИЯ)

Повече от седмица след първите разкрития за сексуални посегателства от страна на прочутия американски продуцент Харви Уайнстийн, полицията в Съединените щати и Великобритания започнаха отделни разследвания.

Сексскандалът в Холивуд се разраства лавинообразно (ВИДЕО)

Властите в Ню Йорк проверяват обвинение срещу Уайнстийн в посегателство от 2004 г. И искат да установят дали има и други жалби.

Лондонската полиция е получила жалба за сексуално посегателство, извършено в района на британската столица през 80-те години.

Още една френска актриса тормозена сексуално от Харви Уайнстийн

Самият Харви Уайнстийн категорично отхвърля обвиненията и твърди, че сексуалните му контакти са били по взаимно съгласие.

Анджелина Джоли обвини продуцент в сексуален тормоз (СНИМКИ)

Разследванията започват, след като все повече жени признават, че са били обект на неуместни предложения, сексуален тормоз и дори изнасилвания.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.