Ксения Собчак е позната с провокативния си начин на живот

Тя е актриса,  журналист, реалити звезда, вече и съперник на Путин. Името й е Ксения Собчак и ако досега не сте чували за нея, запомнете я, защото за младата рускиня ще се говори поне до март, когато са президентските избори в русия.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КСЕНИЯ СОБЧАК

Тв водещата, позната до скоро с провокативния си начин на живот, забърквана в скандали с наркотици и неприлично поведение, сега гледа към Кремъл.

Наричаната „светската лъвица номер едно на Русия“, Ксения Собчак се кандидатира за президент.

Руска телевизионна водеща се изправя срещу Путин на изборите в Русия

Кариерата си на екрана Ксения Собчак стартира като водеща на скандалното шоу.

Наркотици, фотосесии в списания за мъже и скандално поведение са само част от заглавията, които чертаят пътя към славата на телевизионната водеща.

Но, забравете за тази Ксения. Забравете за провокативната блондинка, чието име от години е на първите страници на жълтите вестници.

Днес Ксения Собчак е журналист и публицист, който гледа към Кремъл. 

Руска тв звезда ще се кандидатира за президент (СНИМКИ)

Баща й Анатолий Собчак е първият кмет на постсъветския Санкт Петербург. Влиятелният градоначалник е човекът, който през 90-тте години назначава бившия агент на КГБ Владимир Путин в кметската управа на града като съветник по външните връзки.

През 2012 г. тя е водеща на предаване по канал MTV Русия, с името "Накъде ни води Путин". Но след първото издание шоуто е спряно по решение на телевизията, която се оправдава с нисък рейтинг.

Собчак беше един от лидерите на „Марша на милионите“ заедно с Алексей Навални и Борис Немцов, когато десетки хиляди протестираха срещу Путин, а стотици бяха арестувани от полицията.

И въпреки че се кандидатира от опозицията, за да се бори срещу корупцията, Ксения не загърбва изцяло миналото си. Продължава да води телевизионно предаване, има блог в Instagram, написала е пет книги и заема поста главен редактор на модно списание.

Медиен продукт, или истинска заплаха за Путин е младата кандидат-президентка? Повече по темата гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.