Проверка на Георги Георгиев в рубриката "На твоя страна"

На прага на големите разпродажби - реални намаления или "черен петък" по български? Как да избегнем фалшивите промоции провери репортерът на NOVA Георги Георгиев в рубриката „На твоя страна”.

"ЧЕРЕН ПЕТЪК": Китайците похарчиха рекордна сума за един ден

Докато у нас тепърва "черният петък" набира скорост, то в Съединените щати лудите разпродажби вече са традиция. Опашките започват още през нощта, а надпреварата за всяка една намалена стока се превръща в истинска битка.

Дали до такава еуфория ще се стигне и у нас - предстои да видим. Последните проучвания показват, че средно ще похарчим между 100 и 700 лв. по време на разпродажбите.

Фалшиви промоции и нереални намаления в магазините

Какво ще пазаруваме?

Основно - дрехи и обувки, спортни стоки, телевизори, мобилни телефони, козметика и малки домашни електроуреди.

Профил на потребителя

Традиционно дамите са тези, които са склонни да пазаруват повече по време на разпродажбите. 85% от оборота на търговците се прави от жените, показват проучвания, свързани с нагласите за шопинг.

Реален ли е "черният петък" в България?

Как да пазаруваме за 60 секунди, за да се сдобием с желаната стока и има ли фалшиви намаление по време на "черния петък" – гледайте във видеото.

Очакваме и Вашите предложения за теми, както и сигнали, на e-mail: georgi.georgiev@ntv.bg и във facebook: Georgi Georgiev Nova TV.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.