Той отива на съд

Служител на букурещката Пътна полиция е в основата на нов секс скандал. Полицаят е съден по обвинения, че е поискал секс услуги от шофьорка, за да не й отнеме книжката след инцидент, съобщава информационният сайт Зиаре.

След най-големия секс скандал в САЩ: Как живее Моника Люински? (СНИМКИ)

На 27 април 2017 г. в Бюрото за леки пътно-транспортни произшествия в Букурещ се явила жена, която предизвикала пътен инцидент. Според обвиненията полицай Габриел Пержу поискал от нея сексуални услуги, за да не й наложи санкции, предава БТА.

Секс скандал "взе главата" на австрийски депутат

Полицаят твърди, че жената го посетила два пъти, като по време на второто си посещение направила запис, без той да знае. По думите му при първия им разговор той говорел за глоби, а тя излязла с предложения. Според него при втория разговор "жената го провокирала да каже някои неща, за да звучи сякаш той подкрепя това".

Бивша колежка на Шерцингер: В „Pussycat Dolls” бях в кръг от проститутки

Това е вторият сексуален скандал в букурещката Пътна полиция напоследък. В началото на месеца пътен полицай беше обвинен в сексуално посегателство над две деца. Други 22 полицаи са разследвани по подозрения, че са го прикривали.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.