Полицията във Велико Търново се зае със случая

Полицията във Велико Търново се зае със случая, при който мъж получи заплахи за физическа саморазправа от охранители заради паркомясто.

На път за София Иво Мирчев се отбил до заведение за бързо хранене в близост до Старата столица. Не можел да паркира заради два луксозни автомобила, спрели напречно и заели няколко от свободните паркоместа. Охранителите реагирали остро на молбата да преместят една от колите, а мъжът подал сигнал на телефон 112.

АГРЕСИЯ НА ПЪТЯ: Мъже се биха с тръби и бухалки след засичане (ВИДЕО)

Екип на полицията обаче така и не пристигнал. Органите на реда вече са установили чия собственост са лимузините с варненска регистрация

„Неколкократно ме заплашиха с физическа саморазправа за това, че аз правих снимки на това, което се случваше. Първата беше, когато помолих да паркирам колата си. Но не заплахата е важна, а това, че очевидно има възраждане на мутрите и като граждани търпим нещо подобно да се случва. Очаквам МВР да види кои са тези хора, които могат да си позволят на публично място да се държат толкова арогантно. Институциите показват, че не работят. МВР, НАП да направят проверки”, призова Иво Мирчев.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.