Теодора и Александър продължават да се надяват, че има надежда извън традиционната медицина

Парите за транспортирането на българката, която е в тежко състояние в Бразилия, са събрани. Освен това авиокомпания е дала оферта за превоз до Турция. Както NOVA разказа, Теодора и Александър заминали за духовно и физическо лечение при бразилски медиум, но там състоянието на жената се влошило.

По сметката й са събрани около 130 хиляди лева. Офертата за транспорт до Истанбул е за близо 60 хиляди. Сега се търси вариант за превоз и от Истанбул към София.

Ще успее ли да се върне от Бразилия тежко болна българка?

„Това, което аз искам да кажа на всеки, който се интересува, е че, ако някой смята да пътува някъде по този начин, е да се информира по-добре отколкото се информирахме ние”, каза Александър.

Теодора се надявала да й помогне известният медиум Жоао в т.нар. „Къща на светлината”. Заминала за Бразилия с посредничеството на Валя Лунгарова. NOVA не успя да се свърже с нея. Водач на Теодора на място била медиумът Кармен Лазарова.

Близките на тежко болна българка не могат да я приберат у нас

„Кармен Лазарова не е знаела за състоянието на Теодора. Това, което ми е известно, тя, тъй като в един от мейлите има такава информация - за лица, които не могат да пътуват до Бразилия, здравословното им състояние не го позволява, могат да изпратят свои снимки, които съответно по тези снимки да им бъдат изпратени определени билки”, заяви адвокатът Анна Попова.

В сайта на Кармен Лазарова пише, че може да приема в тялото си електричество с напрежение 220 волта, да го трансформира и да го предаде на друг човек. По този начин тя осигурявала възможност за правилен поток на жизнената енергия. Болна е от диабет, виждала раздвоено. Преди две години в „На кафе” разказва, че още при първата й сесия с медиум Жоао, състоянието й се подобрило.

Виенска болница нае медиум, за да прогони негативната енергия

„След второто ми пътуване освен, че станах вече водач, започнах да виждам вече и добре, сравнително добре, защото мъртвите очи поне до момента не са възстановени. Но виждам много добре, защото той преди три години ми направи операция, видима операция – изстърга ми операцията с едно ножче. С едно триъгълно, ръждиво ножче, застанах, хвана ми очите и ей така”, разказва Лазарова за медиум Жоао.

На сайта на Лазарова имало изискване, че пътуващите трябва да имат писмено потвърждение от Бразилия.

Преживяното в Бразилия не отказва Александър Русанов от вярата, че има надежда и извън традиционната медицина.

„Хората вярват във всичко. Хората вярват в нищо, в различни състояния са – аз вярвам, че на този свят има сила, която можем да разберем”, казва той.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.