Гледайте връчването на статуетката в предаването от 23.00 ч. по NOVA

Заместник-министърът на труда и социалната политика Росица Димитрова бе удостоена със златната статуетка на “Господари на ефира”. Повод за връчването на “Златния скункс”  е, че тя бе принудена да подаде оставка заради скъпото си пътуване до Ню Йорк, което обосновано предизвика огромно обществено недоволство.

Докато родители на деца с увреждания протестираха пред Парламента с искане за реална интеграция и промяна на системата за подпомагане, заместник-министърът взе участие в 11-та сесия на Конференцията на страните по Конвенцията за правата на хората с увреждания в Ню Йорк. Оказа се, че командировката й е била неоправдано скъпа, като само самолетният билет струвал над 8000 лева от държавния бюджет.

Не пропускайте да видите как прие своя “Златен скункс” вече бившият заместник-министър Росица Димитрова в “Господари на ефира” тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.

След това "Господари на ефира“ ще направят включване от телевизията майка, в която нямат никакъв проблем с ходенето по нужда по време на ефир. Пополина Вокс ще срещне зрителите с Човека амфибия Яне Петков, който се готви да покори нов рекорд на Гинес през юли. Ще излъчат и кадри с човека с ножа от мола, разобличаващи лъжата му пред камерата им в понеделник и как реагира той на тази новина.  Продължават с “ИзСпортен свят“, който днес ще се превърне в “ИзСпортен мир“ заради Световното по футбол в Русия. Накрая ще отидат на лов за незаконни постройки и няколко ромски бисера в пловдивския квартал Столипиново.

Ако сте пропуснали вечерното предаване от 23.00 ч., може да го гледате отново всеки делничен ден от 17.30 ч. в ефира на NOVA.