Не пропускайте високооктановия сериал “Транспортер” от тази вечер в 22.30 ч.

Известният режисьор Люк Бесон ще превземе българския ефир с първокласния екшън сериал "Транспортер" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA. "Транспортер" е базиран на една от най-популярните кинотрилогии със същото име, а първият сезон се реализира с впечатляващия бюджет от 48 милиона долара.

Сериалът е и от най-успешните продукции в кариерата на звездата Крис Ванс, когото зрителите познават от друга култова поредица и рекордьор по награди – "Бягство от затвора". Крис замества Джейсън Стейтъм в ролята на Франк Мартин в хитовия сериал, а негови екранни партньори са европейските звезди Андреа Осварт и Чарли Хюбнер. Люк Бесон и сценаристът му Роберт Комен поверяват режисурата на имена като Стивън Уилямс, известен с работата си по култовата мистерия "Изгубени" и Анди Микита, който е едно от имената зад реализацията на световноизвестната фантастика "Убежище".

"Не използвай имена", "Никога не променяй условията" и "Никога не надничай в опаковката" - това ще бъдат трите най-важни правила за главния персонаж Франк Мартин. Той е бивш военен от специалните части, който може да достави всяка пратка навреме и никога не се отказва, докато тя не стигне крайната си цел.

Гаранция за напрегнати сюжети ще бъде и актьорът Франсоа Берлеан - той е един от основните пeрсонажи в игралните филми и естествено пренася запомнящите се екшън усещания и в сериала.

Защо Крис Ванс и поредицата печелят публиката по света още с първите сцени и колко непредвидени могат да бъдат препятствията за професионалист като Мартин, зрителите ще разберат в високооктановия екшън сериал "Транспортер" днес, 23 юли, от 22.30 ч. по NOVA.