Ричард се превърна във враг номер едно, но щитът го предпази

Както се очакваше, първите номинации в отсъствието на Кулагин поставиха Съквартирантите в нова ситуация. За Петко изборът се оказа по-труден от обичайното и той не можа да направи две номинации, за което Big Brother забрани достъпа до фитнеса до второ нареждане. Ричард бе защитен от номиниране посредством щита на SDI, което не се хареса на останалите, а Божана се опита да накара мистър София да даде щита си на Розмари, но Ричи отказа.

Розмари отвръща на удара - VIP Brother 2018

Съквартирантите гледаха номинациите си заедно в хола и трябваше да слушат доводите, казани в изповедалнята пред Big Brother. Розмари отново пострада заради отношенията си с Ричард, в които Съквартирантите не вярват и смятат, че не са истински, а игра за пред камерите. Манекенката събра цели шест номинации. Двамата силни мъже в Къщата също попаднаха в номинациите. Освен че са основни фигури в шоуто, се оказа, че с държанието си Стефан и Петко нараняват част от участниците.

Грехът на Ричард е последван от разкаяние - VIP Brother 2018

Този четвъртък във VIP Brother ще видим двете гледни точки за случващото се между Розмари и Ричард. Какво смятат двамата за своята история и дали Рози ще е съгласна с Ричард, ще разберем в 21.00 ч.по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.