Златка и Благой получиха щита на SDI

В Big Brother: Most Wanted се проведоха първите номинации, а след тях и светкавични елиминации. Съквартирантите гледаха заедно номинациите си и имаха възможността да видят и коментират случващото се в Къщата.

Снимки от първите елиминации в Big Brother: Most Wanted може да разгледате ТУК  

Най-номинираният Съквартирант беше Весела, певицата събра цели 7 номинации. Основната причина за това се оказа поведението ѝ и фактът, че заради нея губят мисии и нямат бюджет. Освен нея в номинациите попаднаха още Весела, Жени, Никита и Стойко. Зрителите гласуваха и избраха Жени да е първият Съквартирант, напуснал Къщата. Пред Ники Кънчев тя сподели, че е изненадана и връчи щита на SDI на Златка и Благой, защото за нея любовта е най-важна.

Тютюневият дим се превръща в препъникамък за Съквартирантите

Едни от най-интересните номинации бяха тези на Стоян Роянов  Я-Я, който заяви, че няма кой да номинира. Наложи се  Big Brother да го помоли да излезе от изповедалнята и да помисли още веднъж, за  да намери причини за номиниране. В крайна сметка ЯЯ не успя да номинира никого и Big Brother наказа всички със спиране на топлата вода до второ нареждане. Тази постъпка на ексцентричния музикант му навлече гнева на част от Съквартирантите, а дали това ще се отрази в следващите номинации, следва да видим в Big Brother: Most Wanted.

Последствията за Стоян след спирането на топлата вода в Къщата

Как ще живеят Съквартирантите без топла вода, какви са реакциите след първите елиминации и как се справят участниците с мисията “Сериал“, ще видим утре от 21.00 ч. в Big Brother: Most Wanted по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на  предаването.