Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

С много положителни емоции и страхотни печалби се сдобиха поредните късметлии в Национална лотария на 17 ноември по NOVA. След участието си в най-щедрото предаване новият шофьор Радослав Цветанов вече се радва и на чисто нов автомобил от играта “На крачка от късмета“. Късмет му донесоха монети с номера 11, 10, 5 и 2, благодарение на които тържествува на финала. Радослав е на 34 години от град София. След като извоюва желаната победа, той се настани в новата си придобивка заедно със своята приятелка Нели. С вълнение и широка усмивка Радослав сподели, че колата му харесва много.

Диана Тимофеева утрои печалбата си в играта “Сейфове“ и грабна 42 000 лева. Късметлийката победи, след като нейната конкурентка Мария Савова отвори два сейфа със символ “Х“ и си тръгна с 4000 лева.

Илиан Николов пребори конкуренцията в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ и получи шанс да стане най-новият милионер от Национална лотария. Късметлията е студент по теология.  С “Колелото на късмета“ той определи, че ще играе за сумата от 1 000 000 лева. Илиан даде две верни предположения и си спечели 15 000 лева. След това сгреши, но рискува и продължи напред. Така успя да си натрупа общата сума от 40 000 лева, а по пътя към мега джакпота грабна и чудесна бонус печалба - 5-дневна почивка за двама на Френската Ривиера. Играта на Илиан течеше страхотно, но за съжаление той сгреши повторно и си тръгна с половината от парите – 20 000 лева.

Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.