Темите и гостите в сутрешния блок в понеделник от 6.20 ч. по NOVA

В "Здравей, България" този понеделник ще видите: След призива на Волен Сидеров - ще подаде ли оставка от кабинета и Красимир Каракачанов? Нови вицепремиери или нови избори? Гостува Ангел Джамбазки. В предаването очаквайте още:

Готов ли е в тази ситуация Веселин Марешки да влезе в управлението? Защо лидерът на Воля смята, че прокуратурата е поискала имунитета му по заръка на патриотите?

Омбудсманът Мая Манолова - за цените на горивата, високия данък за старите коли, електронното гласуване и спекулациите, че се завръща в активната политика.

Опасна детска градина! Кой допусна деца да учат в сграда, която е пред разруха и пропадане?

Опасни Е-та в храните. Кои са вредните добавки в продуктите, които купуваме? И ще ги забрани ли Брюксел – отговорите в "На твоя страна".

След убийството във влак! Кой и как гарантира безопасността ни по време на пътуване? Проверява Румен Бахов.

Сняг и студ през новата седмица! Къде ще е най-снежно и за какво да внимаваме, когато тръгваме на път?

И още - "Вездесъщият" - българската номинация за Оскар! Очаквайте - Велислав Павлов и Илиян Джевелеков, часове след представянето на лентата в Лос Анджелис.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в понеделник, 19 ноември, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.