"За нас е важно да видим и да се запознаем с всички, от които получаваме огромна подкрепа", споделят създателите на фондацията

Срещи със Силви и Краси от "Живот със Синдром на Даун", финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 г., ще се проведат в Пловдив на 24 ноември, събота, от 14.00 до 19.00 ч. в МОЛ Пловдив, етаж 3, срещу киното и  в София на 25 ноември, неделя от 14.00 до 19.00  ч. в Сердика Център, етаж 1, до Хиполенд.

“Очакваме всички, които имат желание да се запознаят с нас, да ни зададат всякакви въпроси и едновременно с това да подкрепят дейността на фондация "Живот със синдром на Даун", като си закупят наши продукти с кауза - чаши, тетрадки и картички”, споделят Силви и Краси.

Изненадата за всички по случай Коледните празници е, че сме подготвили чаши с нов дизайн и картичка, нарисувана от Микаела, която е със Синдром на Даун с помощта на мама. Всички хора и компании могат да подкрепят дейността и проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун", които дават възможност за развитие на деца със Синдром на Даун от цяла България, като поръчате онлайн тетрадка, чаша с кауза с различни цветове и коледна картичка от сайта им: https://lifewithdownsyndrome.com/kupi-s-kauza/

В клипът може да видите и как е преминала срещата на “Живот със Синдром на Даун“ във Варна и какви изненади има за Крис и Микаела.

Силви и Краси ви очакват тази събота в Пловдив и тази неделя в София

"За нас е важно да видим и да се запознаем с всички, от които получаваме огромна подкрепа", споделят създателите на “Живот със Синдром на Даун“.