Какво е да си носител на титлата?

Теодора Мудева е носителката на титлата "Мис България 2018". Тя е от Бургас и е на 17 години. Красавицата сподели, че се е записала в конкурса на шега, след като първо е участвала в "Кралица на Бургас". Мудева учи в езикова гимназия с профил английски и руски език. Занимава се със спортни танци. 

ПЪРВАТА „МИС БЪЛГАРИЯ”: Една история от Градското казино в София (ВИДЕО)

"Поставям си нови цели всеки ден. Мечтата ми е един ден да имам хубава кариера. Искам да уча право в България. Смятам, че ако един човек е целеустремен и амбициозен, той може да се реализира добре в страната ни", сподели в "Здравей, България" Теодора.

Тя каза, че титлата не дава признание. Според нея в България има много момичета, които са достойни за "Мис България", но не участват в подобни конкурси.

Симона Пеловска е първа подгласничка, а Михаела Йорданова е втора подгласничка. Симона ще бъде абитуриентка догодина. Тя учи в езиковата гимназия в Ловеч. Смята да учи международни икономически отношения и също иска да остане в България. Михаела учи туризъм, но иска да се занимава професионално с мода. 

"Първото впечатление, което оставяш у хората, не идва само от външния вид. То е свързано с поведението ти", каза още Теодора Мудева.

Антония Петрова и съпругът й с романтична фотосесия (ГАЛЕРИЯ)

Втората подгласничка на "Мис България" заяви, че подкрепя естествената красота и не одобрява изкуствените намеси. Според нея корекциите са допустими само ако са в умерени количества. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.