Ексклузивно: Дивна в първото й телевизионно интервю след тежката катастрофа

След острата позиция спрямо Македония, вицепремиерът и  министър на отбраната Красимир Каракачанов отговаря на въпросите на водещата Мира Иванова в събота в “Събуди се“. И още актуални теми от седмицата: изтребителят F-16 ли е изборът за модернизиране на армията.

Краят на ерата Меркел е на фокус в неделя. За бежанците, атентатите и как изглежда България отвън - водещата Мартина Ганчева разговаря с писателя Илия Троянов.

Заради фалшиви бележки училище санкционира учениците. А родителите дават училището на съд. Продължението на казуса е в “Събуди се“.

История за доброто – Илия, който намери и върна много пари, въпреки празния си портфейл.

Пред Ива Софиянска-Божкова говори годеницата на талантливия актьор и бъдещ медик Наум Шопов - младши. В събота ще видим Теа Минкова в откровен разговор за любовта на живота си. Тя ще сподели подробности за предстоящата сватба и ще разкрие на какво най-често се гневи любимият й мъж.

В неделя зрителите ще видят Дивна в първото й телевизионно интервю след тежката катастрофа, в която пострада най-близката й приятелка – моделът Кристин Илиева. Ексклузивно пред Мариян Станков-Мон Дьо певицата признава истината за най-трудните дни в живота си. Интервюто с емоционалната равносметката бе дадено точно 9 месеца след инцидента. Предпремиерно по NOVA ще прозвучи и новата песен на Дивна, която е подарък за Кристин.

Новият герой в  “Къси разкази“ е майка на 5 деца, която бяга от корпоративния свят и създава малка, уютна книжарница с кафене. С едни и същи методи управлява бизнес процесите в корпорацията, малкия бизнес и семейството – добра организация, любов и стремеж всички да са доволни и щастливи.

Краси Боев ни среща с кмета рекордьор. Как се служи на обществото повече от 16 000 дни и как се посреща Пенчо Кубадински.? Отговорите предстоят в рубриката “Нищо лично“.

Гледайте “Събуди се“ в събота и неделя с водещи Мира Иванова и Мартина Ганчева от 8.00 ч. по NOVA.