Гледайте "Коледна тайна" днес от 12.30 ч. и премиерата "Вълшебна Коледа" от 14.20 ч.

Звездата от сериалите "Самотно дърво на хълма" и "Декстър" Бетани Джой Ленц ще постави ново житейско начало като преоткрие важните неща в живота в семейна драма "Коледна тайна" днес от 12.30 ч. по NOVA. Филмът е екранизация по бестселъра на Дона Ванлиър, а актьорският състав включва още Джон Риърдън, Сюзън Хоугън и Майкъл Хоугън.

Бетани Джой Ленц влиза е ролята на Кристин - самотна млада майка, която е готова на всичко, за да подари на децата си най-прекрасната Коледа. Семейството се мести в малко градче, с което иска да си подари шанс за ново начало. Младата жена спасява живота на пострадала в автомобилна катастрофа и това е на път да промени живота ѝ напълно…

След това, в 14.20 ч., група ентусиасти от различни краища на света ще се закълне да участва в празнични събития в премиерния романтичен филм - "Вълшебна Коледа". В главните роли влизат Джош Кели, Ники Уелън, Никол Галисия, Майкъл Когнейта и др.

Двама от тези ентусиасти - Моли и Джеърд откриват, че са попаднали в коледната атмосфера на отдалечено ранчо при пристигане на поредната си празнична дестинация. Останали без възможни полети обратно до дома до края на коледните празници, групата решава да остане в ранчото. Коледната атмосфера постепенно разтопява сърцата им, за да може да разцъфти любовта. 

Не пропускайте развръзката в семейната драма "Коледна тайна" днес от 12.30 ч. и премиерата "Вълшебна Коледа" от 14.20 ч. по NOVA.