Новината идва преди връчването на наградите "Оскар"

Американската поп звезда и номинирана за "Оскар" Лейди Гага се раздели със своя приятел Крисчън Карино - това е втората раздяла за певицата през последните три години, предаде БТА.

Новината за раздялата идва дни преди церемонията по връчването на наградите "Оскар". Лейди Гага е номинирана за носителка на отличието за най-добра женска роля за изпълнението си в романтичния мюзикъл "Роди се звезда". На церемонията за филмовите награди "Оскар" тази неделя Гага ще пее "Shallow," която е и една от предложените за златна статуетка песни.

През октомври 2018 г. Лейди Гага оповести, че с Карино са сгодени. Тяхната връзка започна през февруари 2017 г. - няколко месеца, след като певицата беше прекратила 5-годишната си връзка с актьора Тейлър Кини. На тържественото връчване на музикалните награди "Златен глобус" и на наградите на актьорската гилдия в Лос Анджелис Гага и Карино бяха заедно и изглеждаше, че са в добри отношения. Но на 10 февруари, когато Лейди Гага пя на наградите "Грами", феновете забелязаха, че тя не носи големия си годежен пръстен.

КОЙ ФИЛМ, СПОРЕД ВАС, ЩЕ ГРАБНЕ "ОСКАР"? ГЛАСУВАЙТЕ В АНКЕТАТА НИ ТУК

Най-дългоочакваното и бляскаво събитие във филмовите среди – връчването на наградите "Оскар" за 2019 г., ще бъде предавано директно в ефира на KINO NOVA на 24 февруари 2019 г. след полунощ. Филмовият канал ще излъчва церемонията ексклузивно за България през следващите 3 години. Кои ще са отличените от Американската академия за киноизкуство този път – предстои да разберем съвсем скоро. Освен да станат свидетели на церемонията по KINO NOVA, зрителите ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с ексклузивни интервюта и репортажи по NOVA. Специалното студио започва в 22.45 ч. по NOVA и продължава от 23.30 ч. по KINO NOVA.

Деветото издание на "Треска за Оскари", превърнала се в емблема на KINO NOVA, ще допълни звездната кино мания. Повече филмови изненади от всякога очакват най-запалените фенове в праймтайма на филмовия канал. От 28 януари кампанията ще поднесе подбрана селекция от премиерни заглавия и абсолютни хитове. 28 вечери с 2 Oскарови филма. И един грандиозен финал на живо. Най-престижната церемония – Наградите Оскар. Избери „Треска за Оскари“ по KINO NOVA.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.