Вторият й студиен албум е планирано да излезе по-късно тази година

Дуа Липа е композирала песен за раздялата си с музиканта Пол Клайн от групата "Лейни", съобщават Контактмюзик, цитирани от БТА.  Новата песен ще бъде включена във втория й студиен албум. 

Изпълнителката на песента "Swan Song" работи над продължение на успешния си дебютен албум, който носи нейното име и излезе през 2017 г. Продуценти на новия й диск са Марк Ронсън и Калвин Харис. 

В Лондон ще бъдат раздадени музикалните награди БРИТ

"Дуа Липа пише песни, повлияни от преживяното от нея миналата година, като в случая става въпрос за песен за раздялата й с Пол”, заяви източник, цитиран от в. "Сън".  "New Rules" е най-големият хит от дебютния й албум, а сега ще излезе нова песен, в която се говори за края на връзката й с бившия й приятел. Дуа Липа отдавна искаше отново да работи заедно с Марк и Калвин”, казва още той.

Певицата по-рано заяви, че в новия й диск ще има емоционални песни, но и композиции, които са подходящи за танцуване. Тя ползва също услугите на продуцента Макс Мартин за записването на новите песни. Вторият й студиен албум е планирано да излезе по-късно тази година.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.