Тя се грижи за някои от най-известните хора на планетата

Хранене и здраве са сред най-търсените думи в последното десетилетие. А диетолозите придобиха звезден статут. Енджи Касабие, която започна кариерата си в България, днес се грижи за някои от най-известните хора на планетата, сред които Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Лейди Гага. Тази неделя пред Мариян Станков - Мон Дьо говори една жена, която разбира истинското значение на здравето. И не само.

„Занимавам се с много неща. Шеметно, но красиво. Аз живея не за „сега”, а за бъдещето. Аз ям за бъдещето и искам, като стигна 60 години, хората да си казват, че изглеждам много добре. Винаги има стрес, но гледам да го избягвам максимално”, казва Касабие.

АНАТОМИЯ НА УСПЕХА: Криско в откровено интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо

Тя описва живота с една дума – любов. „Без любов не мога да живея”, казва тя.

„Ако бях родена в България, може би нямаше да съм толкова свързана с нея. Където и да отида, където и да съм, когото се върна тук, си казвам „Слава Богу, пак съм вкъщи”, категорична е тя.

Завършва училище рано, за да е в сферата, с която се занимава сега. „Баща ми каза, че съм много малка и че ще му стана танцьорка. След това каза, че е добре да се занимавам с нещо по-сериозно и предложи фармация. Реших, че това не ми харесва и записах медицина”, разказва още Касабие.

Стефан Илчев – новата любима звезда на България пред Мариян Станков – Мон Дьо

„Дали съм популярна или не, това не е от значение за мен, но помага на работата ми. Не искам да съм известна с клюки. Мисля, че все още не съм достатъчно популярна с това, което правя”, споделя тя.

Според нея да спазваш някакъв режим е начин на живот. „Няма как да бъдеш стриктен, няма как да не се поддаваш на изкушения, няма как да не бъде вкусно. Това е антистрес. А това, което често правим е, да стресираме организма допълнително с диети, а това вместо да ни помогне да отслабнем, винаги води до обратното”, казва Касабие.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.