"Крайно време беше да ми върнат лиценза, не мразя Джени Суши", каза Пулев

Кубрат Пулев остава официален претендент за световната титла и се надява мачът му с Анди Руис да се проведе в България. Това каза пред NOVA българският боксьор часове, след като Спортната комисия на Калифорния премахна забраната му да се боксира професионално на територията на щата.

"Крайно време беше. Всичко мина идеално. Ивайло Гоцев и адвокатът ми помагаха в трудните моменти и успяхме да ги преодолеем заедно. Няма какво толкова да си казвам с Ревало, а и с Джени Суши", каза Кобрата в ефира на "Здравей, България". 

Възстановиха лиценза на Кобрата в Калифорния (ВИДЕО+СНИМКИ)

Вчера Пулев говори пред комисията без помощта на преводач и успя да убеди членовете й, че курсът, който е преминал му е помогнал да осъзнае грешката, която е допуснал, целувайки Джени Суши.

"Курсовете ме обогатиха допълнително. Благодарен съм на всичко това, което се случи. Чувствам се много по-ъпгрейднат. Говорил съм добър английски, а от Калифорнийската комисия потвърдиха за всички хейтъри в България, че го владея", каза още Пулев.

Той очаква следващият му мач да бъде за световната титла. "Отпочинал съм достатъчно, в подготовка съм вече и очаквам мач за световна титла в IBF федерацията, за да постигна своята мечта, независимо къде, кога и срещу кого", категоричен бе Кубрат.

Репортер: Роберт Лазаров

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.