"Важно е хората да обърнат внимание на безопасността и толерантността на пътя", казва рапарът

Рапърите могат да бъдат и добри момчета, въпреки стереотипа, който им е наложен. 100 Кила кани всички на 17-ти и на 18-ти август в София на едно от най-мащабните и най-дългоочакваните автомобилни състезания на писта в София. Освен него ще има и специални експерименти за шофьорите, които ще ги поставят в рискови ситуации и ще тренират техните реакции. Целта на събитието е повишаване на информираността за безопасността на пътя. 

„Всеки ден ставаме свидетели на множество катастрофи. Важно е хората да обърнат внимание на безопасността и толерантността на пътя, защото се случва така, че в най-горещия месец – август, трафикът е засилен и има твърде много жертви на пътя”, каза рапарът Явор Янакиев – 100 Кила.

„Аз съм дългогодишен приятел на Академия „Мирафиори”, както и на „Мирафиори тийм“, които участват във всичките ми клипове от „Сливенския кашкавал” до „Няма такава жена”. Заедно с тях организираме състезание на затворен маршрут. Освен него ще има и дрифт състезание, както и много атракции за малки и големи. Ще има и специални тренировки за шофьори, които ще ги поставят в различни рискови ситуации и ще тренират техните реакции”, каза 100 Кила.

Още по темата гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.