„Откраднат живот: Кръвни връзки“ стартира тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

„Живеем в система от правила – морални и обществени. Когато стигнем до кръвта, до състоянието на близките ни, всичко е лично“ – с тези думи продуцентът Евтим Милошев обоснова подзаглавието на новия сезон, който ще отведе зрителите към темата за неразрушимите семейни връзки. „В „Откраднат живот“ кръвта винаги е присъствала като животоспасяващия елемент, а сега ще видим и другата й страна – в човешките отношения. В предстоящия осми сезон ще видим отново любов, житейски изпитания и разбира се, медицински казуси. Програмата на NOVA е амбициозна и разнообразна – днес от 20.00 ч. е нашият старт. Да си пожелаем успех“, допълни Милошев в студиото на "Здравей, България". 

Наум Шопов научава пола на бебето си с реквизита на „Откраднат живот“

Нови имена ще допълнят каста на хитовия български медицински сериал, сред които Любомира Башева в ролята на доктор Чилингирова и Евгени Будинов в ролята на доктор Петмезов. След като в края на шести сезон зрителите видяха несъстоялата се сватба на доктор Огнянова и доктор Ковачев, Велислав Павлов ще пристъпи прага на болницата, влизайки отново в ролята на Марио Ковачев.  

Деси Бакърджиева: „Кръвта и отношенията с близките имат ключова роля в новия сезон на „Откраднат живот“

„Днес в 17:00ч. ще бъде открита художествена изложба на Анна Шехтова с кадри на актьорите от „Откраднат живот“. Каня всички да се присъединят към нас за откриването на моста на София Тех Парк“, анонсира продуцентът, допълвайки, че по традиция малко по-късно първият епизод ще бъде излъчен в кино салон. Изложбата ще намери свое продължение в лимитиран албум, който представя кадрите на емблематичните лица от сериала.    

Не пропускайте старта на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.