Контузия на рамото отказа Венцислава от капитанската битка

Днес се проведе поредната капитанска битка, в която отново се изправиха жени. Най-бързи в своя избор бяха Славяни, защото и Марешка и Бояна са контузени и освен Амелия – Мира нямаше кой друг да отиде. Прабългари първо избраха Роберта, но тя сподели, че не се чувства добре заради стара травма и отиде Венцислава. Траки избраха Ана Мария, защото до момента, само тя не се е доказала в битките.

Прабългари отново спечелиха битката за територия в „Игри на волята: България“

Битката се оказа изключително трудна за дамите. Те трябваше да се изкатерят по стена, след това да скочат от нея, после да се покатерят по кула, да се спуснат в нея и да събират торбички от пъзел, с които да се върнат обратно по трасето. Стената се оказа най-голямото препятствие за жените. Първо Венцислава падна и каза, че си е извадила рамото, което наложи като смяна да влезе Роберта. Амелия – Мира изобщо не успя да премине през стената и след множество падания и неуспешни опити се отказа от битката. Ана Мария също се отказа, макар че тя успя да премине веднъж през трасето. В крайна сметка битката спечели Роберта, която избра вечеря за цялото племе в хубав ресторант.

Георги напусна „Игри на волята: България“

Славяни получиха поредната задача от капитан Бялото Мите. Те трябваше да продават риба и миди на пазара в Царево. Най-добри с тази задача се оказаха Веселин и Томас, които не спираха да обикалят и подканват хората да си купят храна от тях. В крайна сметка племето се справи успешно със задачата, заработи 77 лева и като награда получиха множество продукти за вечеря.

Йоана напуска „Игри на волята: България“ по собствено желание?

След края на капитанската битка Венцислава не се чувства добре, защото цялото внимание на Прабългари е насочено към Роберта. Мъжете, най-вече Юлиян, са впечатлени от победата и не спират да я хвалят. Дали жените в племето няма да станат врагове? Предстои да разберем.

Изненадваща номинация за Георги в „Игри на волята: България“

Утре вечер предстои първата номинационна битка за седмицата. Дали Траки ще спрат кавгите и ще успеят да са племе в битката или дразгите между Атанас и Добрин ще надделеят? Как ще се справят Славяни, които поради контузии не спират да губят играчи и дали не дойде времето за загуба на Прабългари, ще разберем утре от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.