Атанас, Март и Георгиос се контузиха

За поредна седмица Славяни ще спят в лукса. Племето отново спечели битката за територия и по този начин Траки остават единствените, които до момента не са били във вилата. Племената вчера трябваше да се справят с отключване на 9 катинара, с които беше заключен техен войн. Катинарите бяха на кула, на която останалите трябваше да се качат и след това със скок да съборят ключ с който да отключат катинар. За Славяни вързана беше Амелия – Мира, а за Траки Венцислава. Битката се оказа трудна за Ана Мария, която не успя да отключи катинар и твърдеше, че няма как да се отключи. Наложи се играта да бъде спряна, за да влезне екипът на предаването, който показаха на Ана Мария, че проблем с катинара няма. Забавянето й беше фатално и заради него племето загуби, което изнерви много Юлиян, който нападна Ана Мария и я обвинява за загубата.

Марешка Бардем: В „Игри на волята. България” открих своето семейство

По време на битката трима войни се контузиха – Георгиос, Март и Атанас си удариха краката и напуснаха играта. Дали тримата ще се завърнат или това е краят за тях ще разберем скоро. От контузиите доволен е Юлиян, който смята, че по този начин ще се елиминират играчи без да е имало елиминационна битка. Останалите от племето не са доволни от поведението му, защото смятат, че контузиите са нещо лошо и не е това начинът да отпадат участници.

Тази вечер предстои капитанска битка, в която ще видим Радостина и Роберта. Как бяха избрани двете, каква е битката, кой ще я спечели и какво ще избере като награда, ще разберем тази вечер от 21.00 часа пo NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.