Водещата на "На Кафе" и партньорът й в коментар за изборния ден

"За някои неща Стефан взима решения, за други - аз. Ако българите успеят да бъдат колектив, тогава нещата ще придобият смисъл. Народната любов я имаш за известно време, но след това я губиш. Ако си отидеш навреме, преди да си направил поразии, тогава могат да те запомнят с добро". Това каза водещата на "На Кафе" Гала в ефира на "Неделята на NOVA" в коментар за смисъла на изборите.

Според Гала и половинката й Стефан кандидатите за кмет дават еднакви обещания. "Всички се осланят на това нещо да бъде по-добро, но то не се получава. Появява се нов кандидат, който дава празни надежди. Едни обещания си ги прехвърляме 20 години и не стават", каза двойката.

България гласува на местни избори (ВИДЕО+СНИМКИ)

По думите на Стефан идейни различия са причината да не влезе в политиката. "Занимавах се със спортен покер, но партията, която ми предложи да се присъединя към нея, го асоциира с хазарт", заяви той. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Кои ще бъдат новите кметове на България – вижте само по NOVA на 27 октомври. Ключови моменти от целия изборен ден следете и онлайн в сайта ни Nova.bg, както и във Facebook страницата на Новините на NOVA.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.