"Ще работя в диалог и партньорство с всички политически сили в Общинския съвет", каза още той

"Ускоряваме развитието на Бургас и продължаваме активно да си изпълняваме предизборните ангажименти. По време на кампанията от многото срещи, които бяха проведени по всички населени места, чух доста критики и предложения за нови проекти. Разбира се, всичко това ще бъде обобщено, защото веднага от утре започваме да готвим Бюджет 2020 година". Това заяви минути след оповестяването на първите резултати от exit poll изследванията кандидатът за кмет на Бургас Димитър Николов.

ПЪРВИ РЕЗУЛТАТИ ОТ EXIT POLL: Балотажи в София, Пловдив и други големи градове

"Ще работя в диалог и партньорство с всички политически сили в Общинския съвет. Досега съм работил в условия на разбирателство и партниране. Не вярвам да имаме сериозни проблеми с мнозинството. Ще се вслушам във всички добри предложения, включително и от представителите на другите политически сили в Общинския съвет. Ако те са полезни и важни за Бургас, разбира се – ще ги подкрепя", каза още той.

Кои ще бъдат новите кметове на България – вижте само по NOVA на 27 октомври. Ключови моменти от целия изборен ден следете и онлайн в сайта ни Nova.bg, както и във Facebook страницата на Новините на NOVA.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.