Музикалният конкурс ще се проведе в Ротердам

Вече е ясен изпълнителят, който ще представи България на „Евровизия 2020”. Това е Виктория Георгиева, която е позната от формата на NOVA "X-Factor".

Песента, с която тя ще се яви на музикалния конкурс, все още не е ясна. Изданието на „Евровизия” догодина ще проведе в холандския град Ротердам.

„Ние търсехме перфектния артист и чухме много, но когато Виктория се появи, усетихме нейната смиреност, почтеност. Тя беше в „X-Factor” и се справи много добре, но ние видяхме в нея много повече от това. Сигурни сме, че сме намерили перфектния човек за представянето на Блгария на конкурса", коментира за предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” Джон Сандерсън, британски продуцент.

Кой ще представи България на „Евровизия”? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Виктория е много силна дама и знае какво иска да каже. Тя е целенасочена и фокусирана, допълни той.

“Ще се опитаме да намерим онази музика, която докосва повече хора. Виктория влияе, вълнува и докосва с музиката си”, казва Геновева Христова, продуцент.

„Аз мисля ,че трябва да насочим очакванията си не само върху Вики, но и към публиката. За нас е важно нейното участие да зарадва хората тук и да накара България да се гордее”, допълва Сандерсън.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.