Ивомира Пехливанова е пред киносалона, където най-верните фенове на сериала се насладиха на специална кино прожекция

Тази вечер точно в 22.00 ч. предстои дългоочакваната развръзка на „Пътят на честта“, а най-запалените почитатели на сериала получиха възможността да я проследят заедно с любимите си герои от сериала на ексклузивна кино прожекция, която се състоя няколко часа преди ефирното излъчване.

Неподозиран финал на „Пътят на честта“

В продължение на три месеца заплетените сюжетни линии и вълнуващите истории на героите в сериала не оставиха безразлични зрителите пред малкия екран – някои обикнаха, на други съчувстваха от сърце, а образът на Бонка, в чиято роля се превъплъщава актрисата Галя Александрова, се превърна в нарицателно за зла свекърва.


ГАЛЕРИЯ кино премиера финален епизод "Пътят на честта"
 

За успеха на сериала

„Смятам, че успехът на сериала се крие в историите, които разказва и които се случват на българите всеки ден. Има доста лошотия в сериала и колкото да не ни се иска да го признаем, ние сме обградени от нея. Това е една лошотия, която сами си правим. За радост обаче като във всяка приказка или сериал, както и в живота, в крайна сметка побеждава любовта и доброто. Сериалът носи това име, защото ако човек вярва в определени неща, може да се измъкне от лошата ситуация и в крайна сметка да бъде победител“, сподели продуцентът Магърдич Халваджиян.

Изненадващо разкритие в „Пътят на честта“

За лошите герои в „Пътят на честта“

Бонка много бързо се превърна в най-злият персонаж и в най-мразната свекърва в страната. Като четох сценариите за първи път попитах сценаристите дали смятат, че наистина съществуват такива зли хора. И отговорът им беше положителен. Явно, че такива хора има и смятам, че е добре да не си заравяме главата в пясъка като щрауси, а да им обърнем внимание, защото това е проблем, с който обществото ни трябва да се бори.

Не пропускайте горещия финал на първи сезон на „Пътят на честта“ тази вечер от 22:00 ч. по NOVA.