29-годишната Алина е от Северна Осетия, но живее в Москва

Много жени биха се поласкали, ако някой ги сравни с Анджелина Джоли. Но не и Алина Царакова, която мнозина наричат с името на холивудската звезда. 

29-годишната красавица е от Северна Осетия, но живее в Москва. Медиите в Русия отдавна я сравняват с 44-годишната Джоли. Алина не обича сравнението и не би искала да е известна с това. Настоява, че е доста по-пълна от Джоли. Освен това, твърди, че прилича на баща си.

Моделъта има почти 19 хил. последователи в Instagram. В профила ѝ можем да видим страхотни кадри от фотосесии, както и лични със сина ѝ Давид. 

Алина дори е признавала, че умишлено избягва да оформя косата си като Джоли. Съвсем е забравила и за черната очна линия, която е запазена марка на актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

О, женщина, дитя, привыкшее играть И взором нежных глаз, и лаской поцелуя, Я должен бы тебя всем сердцем презирать, А я тебя люблю, волнуясь и тоскуя! Люблю и рвусь к тебе, прощаю и люблю, Живу одной тобой в моих терзаньях страстных, Для прихоти твоей я душу погублю, Все, все возьми себе - за взгляд очей прекрасных, За слово лживое, что истины нежней, За сладкую тоску восторженных мучений! Ты, море странных снов, и звуков, и огней! Ты, друг и вечный враг! Злой дух и добрый гений!

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

Въпреки това обаче, последователите на Алина търсят и намират прилика между нея и Анджелина. "О, Господи, Анджелина, ти ли си?", питат се те.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌗

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

Дълги години Анджелина Джоли беше определяна от медиите като най-красивата жена в света. Към момента обаче е обект на критики заради ниското си тегло.