Съпругата на президента публикува пост в социалните мрежи по повод коментар на Цвета Караянчева

Съпругата на Румен Радев публикува пост в социалните мрежи по повод коментар на Цвета Караянчева. Председателят на Народното събрание отговори на изказване на президента като заяви, че Радев "вижда сянката на службите дори в спалнята си".  

Десислава Радева във Facebook: Държавната измяна дебне отвсякъде...

„Малко се засегнах като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни... Love conquers all“, написа Десислава Радева.

Десислава Радева закачи българска шевица на елхата на „Даунинг стрийт” 10 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Към публикацията си Радева е добавила и две снимки – нейна с Румен Радев и на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева с мъжа ѝ.

Гешев: Прокуратурата много добре знае какво трябва да свърши

Темата със скандала по върховете коментира и вицепремиерът Красимир Каракачанов. Нарече го лош знак и призова за сдържаност. Каракачанов се съгласи и с призива на Иван Гешев към политиците.

„Аз не бих го нарекъл противопоставяне да дадеш съвет на някой да не ти се бърка в работата. И аз не обичам да ми се бъркат в работата. Така че не го намирам за предизвикателство, някакво. Като гледам главния прокурор с действията, които прави по отношение на битовата престъпност, не мога да не го приветствам, защото аз го говоря от много години. А моите колеги – политици не искат да слушат, защото им е неприятно да слушат проблеми. Така, че главният прокурор правилно действа. Дано това е постоянна политика до края на неговия мандат”, каза Каракачанов.