„Пожелаваме си следващото лято още една успешна еврокампания”, каза още изпълнителният директор на „Лудогорец”

Отборът на „Лудогорец” се завърна от Милано след мача с „Интер”, който играха пред празен стадион. Отборът загуби от италианския тим. Заради коронавируса се прибра веднага след мача.

"Лудогорец" се бори докрай, но отстъпи на "Интер"

„Направихме по-добър втори мач. Имаше няколко минутки, в които започнахме да мечтаем, но за съжаление, класата си каза думата. Видяхте как се разви мачът. Аз съм горд с нашите футболисти. Искам да ги поздравя за цялостното им поведение не само по време на мача, но и по време за престоя. Поздравявам ги за дисциплината, за начина, по който подходиха, както и за разбирането. Горд съм с тях и си пожелаваме следващото лято да ни очаква още една успешна еврокампания”, коментира изпълнителният директор на „Лудогорец” Ангел Петричев.

"Лудогорец" няма нищо за губене пред празните трибуни на "Сан Сиро"

„Това, което ми прави впечатление е, че ние подхождаме доста по-сериозно към ситуацията с коронавируса. При италианците е обратното. Те например носят маски, когато човек е болен. Смятат, че за да носиш маска, трябва да си болен. Това е въпрос на начин на мислене. Ние спазихме абсолютно всички препоръки на българското правителство. Смятаме и така да продължим през следващите дни, за да гарантираме на 100% сигурността на отбора и на всички”, каза ще той.

Петричев заяви, че не вижда причина отборът да бъде под карантина. „Предстои да се направят тестове. Надявам се да бъдат на 100% отрицателни. Продължаваме напред", посочи той.

Още по темата гледайте във видеото.

Репортер: Гено Даскалов