Теодора Стефанова разказа за празните улици в Милано и направи прогноза за разпространението на епидемията

„30 години съм тук. Много е тъжно да видите улиците на Милано без хора. Всичко е толкова безлюдно, няма никой. Затворени са музеи, бяха отменени най-важните събития. Модните ревюта се проведоха на затворени врати. Картината е много тъжна. Всички хора, които се занимават с бизнес, са притеснени, уплашени, объркани”, сподели  ясновидката и телевизионна водеща в Ломбардия - Теодора Стефанова. Тя разказва за празните улици в Милано и направи прогноза за коронавируса и България за предаването „Неделята на NOVA”.

Ген. Мутафчийски: Няма регистриран случай на коронавирус у нас

„България е богоизбрана държава. Тя ще бъде на ниво да овладее цялата ситуация. Може да има един- два случая и те ще бъдат овладени, няма да са тежки”, прогнозира Стефанова.

„Хората взимат предпазни мерки с маски, с дезинфектанти. Италианците са свикнали да се здрависват, да се целуват. Това може би сега няма да е така в известен период. От април, май юни тук ще кипи. Юни ще се окаже, може би, най-силният месец за бизнеса. Цените ще вървят нагоре”, смята тя.

ЗАЛОЖНИЦИ НА СТРАХА: Българи анулират почивките си в чужбина

Стефанова смята, че въпреки играта на празни трибуни, „Лудогорец” са играли добре срещу „Интер”.

„Никой човек на тази земя не може да каже: „Няма да ми се случи да имам този вирус”. Разбира се, че ме е страх.  Моята прогноза е, че много скоро Америка ще пусне ваксини. Ще се намери вълшебното лекарство. Ще бъде овладян коронавирусът в целия свят. За съжаление ще засегне много хора със слаба имунна система”, заяви още гадателката.

ВСИЧКО ПО ТЕМАТА С КОРОНАВИРУСА ЧЕТЕТЕ ТУК