Първата отпаднала двойка, напуснала шоуто „Един за друг”, беше на гости в „На кафе” тази сутрин

Вилияна и Станимир са първата отпаднала двойка от „Един за друг”. Това стана след като те се справиха за рекордните 2 минути и 20 секунди с първото изпитание за сезона. Но се затрудниха с изпълнението на последвалите задачи и трябваше да се изправят на елиминации срещу Мариета и Георги от Ловеч.

Вилияна и Станимир напуснаха „Един за друг“

Окончателното решения коя двойка да отпадне трябваше да бъде взето от всяка от останалите двойки. След като обсъдиха и прецениха за кого да дадат гласа си, седем двойки избраха напред да продължат Мариета и Георги, а две гласуваха за Вилияна и Станимир.

Нови предизвикателства в „Един за друг“ тази събота и неделя по NOVA

„Не сме имали никакви притеснения. Дори си бяхме говорили, че искаме да има формат за двойки. И като се появи рекламата за кастинг на предаването, не сме се колебали”, разказа Вилияна.

Изключителен старт на пролетния сезон за NOVA с „Един за друг“

„Тя ми се обади и ме попита дали искам да участваме. Аз се съгласих веднага”, допълни Станимир.

Първо предизвикателство „на сляпо“ за двойките в “Един за друг”

„В „Един за друг” се затвърди това, което вече знаехме за нас като двойка”, призна Вилияна.

„Аз открих, че адаптацията с камери е малко по-сложна. И е трудно да се правят две неща едновременно. Задачата с пъзела доста ме затрудни. Трябваше явно първо да се отговори на въпросите, да се разглеждат кубчетата и после да се реди пъзела. Това беше по-добрата стратегия”, призна Станимир.

„Повечето двойки казват, че имат много еднакви качества. Даже се видя в игрите с недостатъците. А при нас не е така. Само по ината и твърдоглавостта си приличаме. Мога да кажа, че наистина сме доста различни като характери, но това е нещото, което ни допълва. Там, където свършват моите възможности, започват неговите. Каквото не мога аз, го може той. Силните и слабите ни страни се балансират”, разкри Вилияна.

Още за двойката Вилияна и Станимир от шоуто „Един за друг” във видеото.