На всички входове и изходи на града има разположени КПП-та, които контролират движението

Нови шест досъдебни производства за неспазване на задължителната домашна карантина са образувани днес във Варненско, съобщиха от полицията в крайморския град.  През деня са извършени 1298 проверки по адресите на поставените под задължителна домашна карантина хора, които са били в контакт със заразени с коронавирус граждани или са пристигнали от рискови дестинации.

Вирусът стигна нови две области, общият брой на заразените у нас е 264

На всички входове и изходи на Варна има разположени КПП-та, които контролират движението на хора, във връзка с разпорежданията на Националния оперативен щаб, целящи ограничаване разпространението на COVID-19 на територията на страната.

Облекчават преминаването през КПП-тата на областните градове

От полицията предупреждават гражданите да пътуват само при неотложност на пътуването, наложена от полагане на труд в населеното място, здравословни причини на пътуващия или негови близки, завръщане на настоящия или постоянен адрес.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП