Те ще са под домашна карантина

Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова са дали положителни проби за коронавирус след проведените тестове сред всичките депутати в парламента. 

Има народен представител с коронавирус (ВИДЕО)

Д-р Дариткова и Даниела Малешкова се намират в добро състояние и нямат никакви оплаквания. Те са информирали семействата си и ще се подложат на доброволна карантина за 28 дни у домовете си.

Тестват всички депутати и служители в парламента за COVID-19

Двете няма да участват в предстоящите заседания както на парламентарните комисии, така и в пленарните заседания.

Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира състоянието си в личния си профил Facebook.

"За съжаление днес ми бе потвърдена положителна проба за коронавирус. Това налага следващите 28 дни да остана под карантина в дома си. Чувствам се добре, нямам никакви симптоми на заболяването. Ще бъда на разположение на моите пациенти и ще ги консултирам по телефона. В лекарския кабинет, където е практиката ми, ще бъда замествана от колеги. През последната седмица, когато съм преглеждала пациенти, съм спазвала всички противоепидемични правила и няма риск да съм ги заразила. Моля ви, пазете се!", призова тя.

❗За съжаление днес ми бе потвърдена положителна проба за коронавирус. Това налага следващите 28 дни да остана под...

Публикувахте от Д-р Даниела Дариткова в Четвъртък, 2 април 2020 г. 

 

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП