Това ще стане от следващата седмица

Словенският премиер Янез Янша обяви, че от следващия вторник в страната ще започне постепенно премахване на ограниченията, наложени за предотвратяване на разпространението на коронавируса, пише БГНЕС.

COVID-19 провокира българските изпълнители

Правителство подготвя план за постепенното активиране на някои производства, услуги и транспортни дейности. "Обмисляме възможността да отворим онези компании, които могат да осигурят работни места, следвайки препоръките за ограничаване на струпването на хората, както и за дезинфекция на ръцете и носене на защитни маски", каза Янша.

Словенският премиер заяви, че има план за намаляване на ограниченията за движение на хора.

Италия отбеляза нов спад на смъртните случаи от епидемията с COVID-19

Опозиционните партии вече официално поискаха от правителството страната да се върне към нормалното си състояние и да премахне ограниченията за предотвратяване на неконтролируемото разпространение на коронавирусната инфекция.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си