Недялка, Михаела и Лука ще премерят сили в Кухнята на Ада

След като забавната игра „Семейни храни“ донесе заслужена победа за отбора на червените, двата тима трябваше да се изправят един срещу друг в задачата „Меню за семейството“. Но докато победителите от първата игра разполагаха с кошница луксозни продукти на стойност 100 лв, синият отбор трябваше да се справи с предизвикателството с "арсенал" от кошница с продукти на стойност 25 лв.

Тежки конфликти ще доминират тази вечер в Hell’s Kicthen България

Сините показаха „брилянтност, майсторство и финес“ в приготовлението на предястието, за което грабнаха точка, но червените спечелиха одобрението на шеф Ангелов за основното, което бяха приготвили. Заслужена победа в играта им донесе съотборничката Гери, която приготви зашеметяващ десерт. „Няма нищо по-хубаво от това да получиш признанието на шеф Ангелов“, категорична бе тя. От друга страна, десертът на сините бе оприличен от шеф Ангелов на „сополи от еднорог“.

Михаела и Лука са първите номинирани в Hell’s Kitchen България тази седмица

Цариците на „Семейни храни“, които излязоха от играта по-умни, по-красиви и по-добри, бяха възнаградени със специален масаж, а отборът на сините получи задача да подготви кухнята за вечерната резервация.

За първи път Hell’ Kitchen приемаше поръчки за доставка по домовете, но и двата отбора не получиха одобрението на шеф Ангелов.

Директен сблъсък между враждуващите лагери при дамите в Hell’s Kitchen България

На финала на шоуто, след като и двата отбора обявиха своите номинации, Атанас получи привилегията да се върне в строя, но шеф Ангелов го предупреди, че това е последният път, в който прави компромис с представянето му в кухнята на Ада.

Кой ще бъде победител в тройната схватка, гледайте в четвъртък в Hell's Kitchen от 21.00 ч. по NOVA.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.