Видеото е гледано над 4 млн. пъти само за няколко часа

Любопитни кадри от игра на тенис, изиграна между два покрива някъде в италианската област Лигурия се появиха в интернет и бързо набраха популярност, предава Агенция "Фокус".

Семейство Джокович отговори на предизвикателството на Мъри (ВИДЕО)

Видеокадрите показват две млади жени от засегнатия от коронавируса регион в Италия, която се намира под национална карантина заради пандемията, които си подават тенис топка с ракети между два отделни покрива. 

Видеото е публикувано в социалната мрежа Twitter от официалната страница на тенис организацията ATP Tour и само за часове е изгледано почти 4 млн. пъти.

Кадри от видеото бяха публикувани и във вестник Corriere Della Sera, като от изданието отбелязват, че реакиите на потребителите в мрежата са много позитивни, макар някои от тях да се чудят какво би станало, ако някой от играчите направи неточно отиграване.

Григор Димитров направи съвместна тренировка с Винъс Уилямс (ВИДЕО)

Италия е една от най-засегнатите от пандемията страни в света с повече от 25 хил. смъртни случаи. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!