Дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън в събота става на 5 години

Принцеса Шарлот - дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън, в събота става на 5 години и ще празнува рождения си ден в изолация. По същия начин рожден ден празнува и по-малкото й братче принц Луи преди дни, съобщава The Sun.

Принц Луи празнува втория си рожден ден (СНИМКИ)

Семейството прекарва социалната изолация във вилата си в Норфолк. Там те ще отпразнуват в тесен семеен кръг рождения ден на Шарлот, играейки на различни игри. Предвидено е за принцесата да има и голяма торта.

КРАЛСКА ПОДКРЕПА: Уилям, Кейт и децата им аплодираха медиците (ВИДЕО)

Правнучката на кралица Елизабет ще проведе видео разговори с членовете на кралското семейство, разкриват още източници на изданието. Цялото семейство ще се "събере" в конферентна връзка, за да пожелаят на принцеса Шарлот "Честит рожден ден".

Принц Джордж с трогателна рисунка за Деня на майката (СНИМКИ)

"За децата е важно да са с близките си през този ден, дори и да е чрез онлайн връзка", разкрива източникът.

Освен кралицата, се предполага, че в разговора ще се включи и нейният съпруг - принц Филип. Двамата с Шарлот са много близки и той за нищо на света не би пропуснал да я поздрави, твърдят близки до семейството. Смята се, че принцесата е наследила авантюристичния си дух и склонността към бели и пакости именно от прадядо си.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.