Вижте какво още каза най-добрият български боксьор

"Надявам се двубоят ми с Антъни Джошуа да се проведе до края на годината. Всичко обаче зависи от световната ситуация, а тя както виждаме, не е никак розова". Това заяви Кубрат Пулев в студиото на "Събуди се".

Кубрат Пулев дарява половината си хонорар за медиците

"Винаги тренирам и винаги съм подготвен. Сега съм на авариен режим. Тренирам един път на ден или през ден в залата, когато дойде времето ще започна по-сериозно", каза още той.

Относно възможността двубоят да се проведе без публика, Пулев коментира: "Чувството е неописуемо и не може да се сравни с нищо, когато една маса хора са дошли да те подкрепят. Това е една любов и който не я изпитал не знае как е точно. За мен все пак е най-важен резултатът, така че с публика или без - Кубрат Пулев излиза и се бие като лъв. Най-важен е крайният резултат".

Отложиха официално двубоя между Джошуа и Пулев

"Надявам се коронавирусът да отмине така бързо, както дойде. Неслучайно аз говоря за последиците от пандемията. COVID-19 не ни удари достатъчно, за да накара хората да се замислят. Две седмици след като пандемията отмине, ще забравим всичко и ще си останем същите", категоричен бе той.

Целия разговор гледайте във видеото.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.