Според градоначалникът двете фирми поддържат добра ръзка с местната власт

Само пет са регистрираните случаи на коронавирус в община Разград. “За много кратко време трябваше да вземем много важи решения, за да можем да бъдем адекватни от гледна точка на условията, които се създадоха в Разград. Създадохме много добра организация. В резултат на това ние сме една от областите с най-малко заболели”. Това заяви кметът на Разград Денчо Бояджиев в ефира на "Плюс-минус. Коментарът след новините". 

Преди дни той прие второ голямо дарение на братята Кирил и Георги Домусчиеви - хранителни продукти на стойност 250 000 лева, които бяха раздадени на нуждаещи се семейства.  

Кирил и Георги Домусчиеви дариха храни за 250 000 лева на нуждаещи се семейства (ВИДЕО+СНИМКИ)

“Коронавирусът беше изключително голямо и неочаквано предизвикателство за всички в България. Беше такова и за бизнеса в Разград, защото веднага трябваше да се реагира и да се пренастрои психиката на работещите в предприятията. Беше създадена добра организация по отношение на работниците. Ръководствата на двете предприятия на братята Домусчиеви бяха изключително адекватни. В резултат на това не се допусна при нито един служител да се появят съмнения и да се прилага лечение”, каза още Бояджиев. 

“Изказвам своята възхита и благодарност към братята Домусчиеви. Работим с тях вече 10 години. Те направиха нещо, което бизнесът задължително трябва да прави, а именно - да има добра връзка между него и местната власт. Именно тя е предпоставка за решаване на много въпроси”, коментира кметът. И допълни: “Проектът "Лудогорец” е най-красивото, което успяхме да реализираме, но ние работим и по други съвместни проекти. На терена, на който се помещава тяхната икономическа структура, те правят трето вътрешно предприятие в рамките на 10 години”. 

Братя Домусчиеви с поредно благородно дело

“В Разград имаме едни от най-добрите апаратури за изследване на коронавируса. Това е и благодарение на братята Домусчиеви, защото първото дарение от 250 000 лева беше насочено само за медикаменти и апаратура”, каза още Денчо Бояджиев.

Целия репортаж гледайте във видеото.

Домусчиеви и "Биовет" с дарение за Пещера

Лудогорец дарява нова голяма сума за крайно нуждаещите се

Родителите на братя Домусчиеви с щедро дарение за медицинско оборудване в Ловеч

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.