Жена на 86 години даде пенсията си от 300 лева на болница в Пловдив

2000 семейства в нужда от Пещера ще получат пакети с хранителни продукти от най-голямата компания в региона – „Биовет”. Фирмата на братя Домусчиеви осигури 250 000 лева, с които да се закупи храна и предпазни маски. Пакетите вече се раздават, като идеята е помощта да се дава през седмица или две.

Нова помощ получи и спешната болница „Пирогов”. От фирма „Крина” допълниха респираторите на лечебното заведение с още 1, а депутатът Делян Пеевски е дарил нови 3. Благодарение на други дарители са събрани и парични средства в размер на близо 49 000 лева.

Жена на 86 години дари пенсията си от 300 лева на болница в Пловдив, за да бъдат закупени предпазни средства за лекарите, работещи там. Жената е бивш пациент на лечебното заведение, но предпочита да остане анонимна.

Тече и кампанията на Нова Броудкастинг Груп, в която служителите на NOVA ще опитаме да помогнем на всеки, изпаднал в нужда. Всеки нуждаещ се може да ни изпрати мейл на zaedno@ntv.bg

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!