Популярният актьор влезе в ролята на легендарния Тодор Колев

Актьорът Димитър Маринов направи уникална имитация по време на финала на шоуто "Като две капки вода" в ефира на NOVA. Той влезе в ролята на любимия на българите Тодор Колев и изпълни неговата песен "Самотния човек".

„Не можеш да бъдеш голям артист без да бъдеш голям човек!“, категоричен беше популярният актьорът, който изправи на крака жури и публика. 

Влизайки в кожата на учителя си по актьорско майсторство – легандарния Тодор Колев, Маринов дори пя със сако, носено от него.

"Мистър Изненада" Фики Стораро е големият победител в "Като две капки вода" 8

Финалът на шоуто беше снощи, а големият победител в осми сезон се оказа Фики Стораро. След оспорвана битка той грабна първото място и голямата награда – чисто нов лек автомобил. За разнообразните си и изключително успешни превъплъщения той беше титулуван като "Мистър Изненада". На второ място се класира Маги Джанаварова, а трето и четвърто заеха Дара и JJ.

Дни преди големия финал Димитър Маринов направи уникален жест.

За първи път в историята на шоуто в България участник предостави своето място за дългоочаквания финал, предлгайки възможност на следващия класирал се. Въпреки своето място във финалната четворка, Маринов преотстъпи позицията на Маги Джанаварова. Популярният актьор сподели, че завръщането му в България е посветено на голямата му мисия - да подкрепи млади и талантливи артисти в творческия им път.  

„След генералната репетиция споделих с Маги Халваджиян моето намерение да се откажа и го помолих да го пази в пълна тайна”, разказва Маринов преди дни в ефира на NOVA.

Големите звезди на българския шоубизнес със своя версия на "Корона, чао" в "Като две капки вода"

„В моя живот, още като малък, в България много малко хора ми дадоха шанса, който аз исках да имам, пътя, които исках да имам. Обстоятелствата бяха други и много млади творци страдат точно от това – да им се даде тази възможност!”, спомня си Димитър Маринов, който посвещава времето си в България на своята академия за кино, театър и телевизия, където окуражава и вдъхновява младите таланти.

„Ако ти правиш нещо в живота си и ако то няма смисъл да помогне на някой друг, да се осъществи мечтата на някой друг, след като твоята мечта вече се е осъществила – тогава няма смисъл”, категоричен е актьорът.

Димитър Маринов с голяма изненада на финала на "Като две капки вода"

Зуека и Рачков: Участниците в „Като две капки вода“ се справиха геройски

„Като две капки вода“ събира Galia и Миро на сцената в понеделник вечер

„ВКУСЪТ НА ИСТОРИИТЕ“: Маги Джанаварова – на крачка от финала на „Като две капки вода“

Фики: „Като две капки вода“ ми даде огромен шанс за изява

DARA спечели зрителите с ритмите на Eлица и Стунджи

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.