От управата на заведението разпространиха видео от охранителната камера, заснела крадеца

Дръзка кражба от заведение в центъра на София. От управата на заведението разпространиха видео от охранителната камера, заснела крадеца.

Престъплението е извършено около 19:00 ч. в събота. По това време в заведението има четирима души персонал, а касата е оставена отключена. Въпреки охранителните камери, крадецът влиза, предлага на един от сервитьорите да закупи алкохол на ниска цена, а след отказа мнимият търговец бърка в касата и отмъква сумата от 100 лв.

 

 

“Разбрахме вечерта в същия ден, когато се случи инцидентът. Разбрахме, че липсват 100 лв. от оборота. Опитахме се да научим къде сме ги изгубили, но после, гледайки записите от камерите, разбрахме че са взети”, каза барманът Алекс Брейчев.

В заведението подобно дръзко посегателство до момента не е имало. Оказва се обаче, че крадецът е вещ в този вид престъпления. В началото на месеца той се промъкнал и в магазин в района на Женския пазар и отново е заснет от камерите в търговския обект. 

Повече по темата гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.