Миналата седмица Реал стана предсрочно шампион на Испания

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е изключително доволен от работата на треньора Зинедин Зидан, съобщи журналистът от OK Diario в ефира на El Chiringuito de Jugones, пише БГНЕС. Ръководителят на "кралския клуб" смята да предложи на френския специалист безсрочен контракт, което ще позволи на Зизу да си тръгне, когато си поиска.

Перес също така иска след края на периода му като наставник на тима Зидан да стане генерален директор и да контролира всички спортни процеси в клуба. Президентът на Реал вижда във французина своя Алекс Фъргюсън. Легендарният шотландец тренира Манчестър Юнайтед в продължение на 27 години и взимаше ключови решения в клуба.

Припомняме, че миналата седмица Реал стана предсрочно шампион на Испания. Сега на тима му предстои важен мач - реванш срещу Манчестър Сити от 1/8 финалите на Шампионската лига. Испанският гранд загуби първата среща у дома с 1:2. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.