Халед Мохи подаде жалба за обиди и заплахи от страна на недоволните граждани

На протеста във вторник се стигна до напрежение между протестиращи, блокирали столично кръстовище и мъж, който се опита да премине оттам с колата си.

Блокираният в колата си от протестиращи пред СУ разказа за инцидента

След часове спорове и пререкания единият от протестиращите се оплака, че докато е маневрирал, шофьорът на джипа е минал през крака му и го е ранил. Самият водач пък подаде жалба за обиди и заплахи от страна на недоволните граждани.

„По бул. „Цар Освободител” нямаше никакви заграждения или знаци, които да спират движението. Пътят беше отворен, имаше и трафик. Видях хора, които бяха блокирали платното към Орлов мост. Реших, че ще мога да мина, защото имаше малко свободно пространство”, така коментира инцидента шофьорът на автомобила Халед Мохи.

Напрежение пред СУ: Кола удари протестиращ (ВИДЕО)

На въпрос дали е имал притеснение, че може да се стигне до инцидент, Мохи отговори: „Карах много бавно, тръгнах да завивам и просто бях нападнат от всички, които бяха на място”. 

Повече гледайте във видеото. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.