Вижте къде ще можем да спестим от плажни принадлежности

В началото на лятото от Министерството на туризма обявиха, че тази година цените на плажните принадлежности ще са драстично по-ниски. Бившият министър Николина Ангелкова заяви, че ще има плажове по родното Черноморие, които ще предлагат напълно безплатни чадъри и шезлонги. В действителност на част от плажните ивици цените наистина са доста по-ниски от преди. Не навсякъде обаче е така. 

На кои плажове по родното Черноморие чадърите и шезлонгите ще са безплатни?

Ако сте избрали да плажувате на плаж "Градина - централен част 2", трябва да имате в предвид, че чадър и два шезлонга там излизат по 20 лв. Това се отнася за "Божуренец - Топола 2" и „Стамополу-Перла“. 

Ползването на чадъри и шезлонги не бива да се обвързва с други услуги на плажа

Снимка: iStock

Доста по-изгодни са цените на "Златни пясъци", където плажните принадлежности струват общо 2 лв. На плаж "Буните" пък за 3 лв. ще можете да ползвате един чадър и два шезлонга. 

Ще има ли промени в цените на чадърите по морето?

Цената на същите принадлежности в един от най-посещаваните курорти у нас - "Слънчев бряг", е 12 лв. 

Ако все още не сте решили къде да почивате и искате да спестите пари от плажни принадлежности може да видите къде те ще ви излязат най-изгодно ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.