След това се престрашила да се качи на мотор

Американка отпразнува 103-ия си рожден ден, като си направи за първи път татуировка. Така Дороти Полък излезе от изолацията, наложена в дома за възрастни хора, в който живее, предаде БТА.

Дороти Полък от Мичиган отбелязала рождения си ден в изолация на 16 юни. Близките й нямали право да я посещава, а разговорите по телефона били невъзможни заради влошения й слух.

От дома обяснили на семейството й, че възрастната жена е много депресирана и трябва да излезе. Едва миналият петък 103-годишната Дороти е изведена. И първата работа на възрастната дама била да си направи татуировка - малка жаба на ръката.

„Беше много вълнуващо, защото преди години внукът ми искаше да си направя татуировка, а аз отказах”, разказва Полък. „Изведнъж реших, че искам. И ако може жаба, защото обичам жаби”.

Татуистът пък казва, че тя е най-възрастният му клиент. След първата татуировка Полък е изпробвала още нещо ново - повозила се е на мотор. Семейството на столетницата вече планира нови приключения за нея.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.