Певицата сподели кадъра в социалните мрежи

Каквото и да напишем за нея, ще е малко. Тя е една от най-големите ни музикални икони. Десетилетия наред тя радва публиката си с песни, които изпълват душата. Тя е просто... Лили Иванова. Без претенции, без излишна суета, пише Vesti.bg

Тя е артист, който работи неуморно и се развива с времето във всяко отношение – музикално, но и в чисто визуален аспект. Лили Иванова променя много визията си през годините. 

Лили Иванова - една легенда на 81 (ГАЛЕРИЯ)

Някои си спомнят, че Лили стартира кариерата си с къса черна коса, съвсем различна от начина, по който изглежда в наши дни певицата, която сега е в отбора на блондинките.

Лили Иванова с пожизнена пенсия за принос за развитието на културата

Скоро певицата сподели невероятен свой кадър, правен през 1970 г. На снимката Лили е с много къса черна прическа, облечена в модерни дрехи, които дори и днес ще изглеждат актуални – черен панталон с висока талия и бяла ефирна блуза и ботуши. Най-големият й "аксесоар" пък е... нейната усмивка. 

В коментарите десетки хора обсипват Лили Иванова с комплименти за модерната визия в онези години, а други пишат, че си спомнят много добре този период от музикалната й кариера.

Неслучайно наричат Лили Иванова "Примата". Тя има 31 студийни албума, 42 мини албума, 1 видео албум и 12 компилации. Концертите, на които винаги вдига публиката на крака, са пък хиляди. Скоро, след края на извънредното положение, на бял свят ще излезе продуциран от нея филм. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.